PERSONAL BRANDING

Personal branding is de sleutel tot het creëren van een sterke en positieve indruk, zowel online als offline. Of je nu een ondernemer, professional, of creatief persoon bent, het ontwikkelen van een sterke personal brand kan je helpen om je doelen te bereiken en je carrière naar een hoger level te tillen.

Mind Agency en jouw Personal Branding?

Laten wij vandaag nog beginnen aan het bouwen van je personal brand en ontdek de kracht van een sterke en consistente indruk. Laat jouw unieke merk stralen en open deuren naar nieuwe kansen en succes!

Personal branding is jouw unieke merk dat bestaat uit je vaardigheden, ervaring, waarden en persoonlijkheid. Alleen gaat het verder dan alleen een cv of LinkedIn-profiel; het omvat alles wat je online en offline doet.

Let's do this together:

Onderscheid jezelf: In een competitieve wereldmarkt is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van anderen. Een sterk personal brand laat zien wat jou uniek maakt.

Bouw vertrouwen op: Consistentie in je boodschap en acties helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij anderen. Mensen willen zaken doen met mensen die ze kennen en vertrouwen.

Carrièreontwikkeling: Of je nu op zoek bent naar nieuwe kansen, een eigen bedrijf start, of vooruit wilt komen in je huidige functie, personal branding kan je helpen om je professionele doelen te bereiken.

"Ik sta klaar om jou te ondersteunen. Met mijn enthousiasme werk ik resultaatgericht, ben ik creatief, ondernemend en toon ik initiatief!"

Business Photography:

In samenwerking met Danielle (Danielle Bosschaart Photography) maken wij jouw Personal Branding compleet. Of het nu gaat om een nieuwe profielfoto voor je LinkedIn pagina, een personal branding shoot of een compleet nieuwe huisstijl met een grote beeldbank aan fotomateriaal, bij Danielle kun je terecht voor jouw zakelijke fotoshoot. En gaat zelfs nog een stapje verder. Wat begon als “iets erbij” voor vriendin-ondernemers, groeide uit in een compleet grafisch pakket wat zij als fotograaf zijnde kan aanbieden. Naast mooie en op elkaar afgestemde beelden van jouw onderneming, portret- en teamfotos, detail- en stockfoto’s waar je jarenlang je social media kanalen mee kunt vullen, word je voorzien van een kleurenkaart met de voor drukwerk gehanteerde kleurcodes van jouw huisstijl kleuren. En ook het ontwerpen van een logo behoort tot de mogelijkheden.

Recruitment

PERSONAL BRANDING:

Recruitment
  • Ken Jezelf: Identificeer je sterke punten, passies en waarden. Wat maakt jou uniek? Wat onderscheidt jou van anderen in jouw vakgebied?
  • Doelgroep Definiëren: Begrijp je doelgroep - wie wil je bereiken met je personal brand? Pas je boodschap aan op wat relevant en waardevol is voor hen.
  • Consistentie is Key: Zorg ervoor dat je online en offline consistent bent in je boodschap, visuele identiteit en gedrag. Dit bouwt vertrouwen op en versterkt je merk.
  • Online Aanwezigheid: Gebruik sociale media en andere online platformen om je personal brand te promoten. Creëer en deel waardevolle content die je expertise en persoonlijkheid weerspiegelt.
  • Netwerken: Bouw sterke relaties op met mensen in jouw vakgebied. Dit kan zowel online als offline gebeuren. Netwerken is essentieel om je personal brand te versterken.
  • Business Photography: Of het nu gaat om een nieuwe profielfoto voor je LinkedIn pagina, een personal branding shoot of een compleet nieuwe huisstijl met een grote beeldbank aan fotomateriaal.

Ik bespreek jouw wensen graag in een persoonlijk gesprek om een specifiek voorstel te kunnen doen.

Mind Agency logo2
Miranda van Zanten


Telefoon: 06-42452221
E-mail: miranda@mindagency.nl
Kvk: 82987777
BTW: NL003760085B86

Let's Connect!