OVER MIJ

Mijn naam is Miranda, de recruiter achter Mind Agency. Samen met mijn vriend, 3 kinderen en ons hondje woon ik in IJsselstein.

September 2021 ben ik gestart met Mind Agency, met als doel mijn droom na te jagen om voor een ander iets te kunnen betekenen met mijn eigen kernwaarden en werkwijze.

Interesse voor persoonlijke ontwikkeling heeft altijd mijn aandacht gehad, ik begeleid graag anderen en ik coach daar waar nodig is op het gebied van mind-lifestyle en loopbaan.

Zelf ben ik enige tijd werkzoekende geweest en weet ik als geen ander hoe belangrijk is om gehoord te worden, de randzaken en telleurstellingen die aan je voorbij komen is niet altijd makkelijk. Toch heb ik mijn manieren gevonden om sterker uit dit proces te komen.

Eén van mijn zielsmissies is: Mensen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze weer voluit kunnen leven! Dát is de reden waarom ik Mind Agency ben gestart.

Ik help mensen graag met hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast houd ik mij bezig met recruitment werk en bied ik als interim recruiter vele mogelijkheden voor ondernemers. Ik sta voor het belang van zowel de werkgever als de werknemer. Dat creëert een win-win-win situatie.

Als recruitment business partner ondersteun ik ondernemers en (HR) managers met het vinden van de juiste kandidaten.

Omdat ik een mensen mens ben, kan ik van nature iemand goed inschatten en door mijn ruime ervaring in de recruitmentbranche heb ik geleerd om mij dienstbaar op te stellen. Door mijn ervaringen om aan de andere kant te zitten van het bureau weet ik een toegankelijke omgeving te creëren met ruimte om mij te verdiepen in de mens.

About me

WHY ME?

Over Mij

WAT ONDERSCHEIDT MIJ VAN ANDERE RECRUITERS?

Een van mijn talenten is dat ik binnen no-time op dezelfde golflengte kom met de persoon die ik tegenover mij heb. Gelijkwaardige communicatie is voor mij belangrijk. Ik kom graag met iemand op één lijn, als sparringpartner sta ik aan jouw zijde om juist dié match te vinden waar jij naar op zoek bent. Terwijl jij praat ben ik al een strategie aan het bedenken om ons doel te realiseren.

Daarnaast help ik werkzoekenden bij het vinden van een baan. Ik sta dicht bij de klant, ben zeer betrokken. Met andere woorden, ik heb hart voor de mens en ben enorm gedreven in het vinden van de plek waar hij of zij helemaal tot z'n recht komt.

WAT ZEGGEN COLLEGA'S OVER MIJ?

Als je mijn collega's zou vragen om mij te omschrijven kom je uit op de woorden: betrouwbaar, oprecht, vriendelijk (dat uit zich met name in positiviteit en spontaniteit) en toegankelijk. Dit zijn voor mij belangrijke normen en waarden.

Miranda van Zanten


Telefoon: 06-42452221
E-mail: miranda@mindagency.nl
Kvk: 82987777
BTW: NL003760085B86

Let's Connect!