OVER MIJ

Hi! Ik ben Miranda, 39 jaar en hét creatieve brein achter Mind Agency. Samen met mijn partner, drie kinderen (13, 13 en 1 jaar) en ons trouwe hondje woon ik in het gezellige IJsselstein.

In september 2021 heb ik Mind Agency opgericht, gedreven door de wens om mijn droom te verwezenlijken: anderen helpen met mijn eigen kernwaarden en werkwijze. Als sollicitatie- en personal branding coach help ik niet alleen bij het bouwen van krachtige CV's en merken, maar ik ben ook gepassioneerd over het creëren van een sterke en positieve indruk, zowel online als offline.

Of je nu een ondernemer of professional bent, het ontwikkelen van een krachtig personal brand is de sleutel tot het bereiken van jouw doelen en het naar nieuwe hoogten tillen van jouw carrière. "Ik sta klaar om jou te ondersteunen. Met mijn enthousiasme werk ik resultaatgericht, ben ik creatief en ondernemend!"

Daarnaast ben ik werkzaam als Corporate Recruiter bij Circle 8, hier sta ik klaar om invulling te geven aan de interne vacatures, ik ondersteun de hiringmanagers bij het vinden én het behouden van topkandidaten of het nu is ter vervanging of uitbreiding van de dynamische teams. Met mijn passie voor recruitment doe ik dit succesvol en met ontzettend veel plezier!

Laten we connecten en wellicht kan ik iets voor jouw CV, of (persoonlijk) merk betekenen.

Groetjes,
Miranda van Zanten

About me

WHY ME?

Over Mij

WAT ONDERSCHEIDT MIJ?

Een van mijn unieke talenten is mijn vermogen om razendsnel op dezelfde golflengte te komen als de persoon die tegenover me staat. Gelijkwaardige communicatie staat voor mij centraal. Ik vind het belangrijk om met anderen op één lijn te zitten en sta als sparringpartner aan jouw zijde om het perfecte personal brand neer te zetten wat bij jou past.

Ik zet mij in voor ondernemers en professionals "Ik sta klaar om jou te ondersteunen. Met mijn enthousiasme werk ik resultaatgericht, ben ik creatief en ondernemend!"

Mijn betrokkenheid, oprechte interesse en de diepgaande verbinding, maakt mij de gedreven sollicitatie- en personal branding coach die ik ben.

WAT ZEGGEN COLLEGA'S OVER MIJ?

Als je mijn collega's zou vragen om mij te omschrijven, zouden ze waarschijnlijk woorden als betrouwbaar, oprecht, vriendelijk (met name in positiviteit en spontaniteit), gedreven en toegankelijk gebruiken. Deze eigenschappen vormen voor mij essentiële normen en waarden.

Mind Agency logo2
Miranda van Zanten


Telefoon: 06-42452221
E-mail: miranda@mindagency.nl
Kvk: 82987777
BTW: NL003760085B86

Let's Connect!