TRAINING & COACHING

  • Professioneel CV: Creëer een CV dat opvalt en je ervaring en vaardigheden op een overtuigende manier presenteert.
  • Compleet LinkedIn Profiel: Optimaliseer je online aanwezigheid met een LinkedIn-profiel dat je professionele identiteit weerspiegelt en kansen vergroot.
  • Sollicitatievaardigheden: Leer effectieve strategieën en technieken om succesvol te solliciteren, van het opsporen van vacatures tot het afhandelen van sollicitatiegesprekken.
  • Advies & Coaching: Persoonlijk advies en coaching om specifieke uitdagingen aan te pakken, twijfels weg te nemen en zelfvertrouwen op te bouwen.

Met deze gecombineerde aanpak ben je in staat om niet alleen je sollicitatievaardigheden te verbeteren, maar ook je professionele aanwezigheid te versterken, zowel offline als online. Bereid je voor om 10 stappen vooruit te zetten in jouw banenjacht.

Solliciteren een fluitje van een cent maken? Laten we samen werken aan het veroveren van die geweldige baan en het opkrikken van jouw zelfvertrouwen. Of je het nu training, coaching, begeleiding, of gewoonweg les noemt, de uitkomst is eenvoudig.

Dankzij waardevolle inzichten versterk je jouw eigen kracht. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat jij die uitnodiging ontvangt, vol zelfvertrouwen het gesprek aangaat en de kans volledig benut.

Coaching

DIT KAN MIND AGENCY VOOR JOU BETEKENEN

Coaching
  • Verbeter je sollicitatievaardigheden met de uitgebreide training, beschikbaar zowel individueel als in groepsverband. In één complete sessie zetten we samen tien stappen vooruit in jouw zoektocht naar werk.
  • CV en Motivatiebrief (Her)schrijven: Ik neem de tijd om je CV te bekijken en te verbeteren, en we werken samen aan een overtuigende motivatiebrief.
  • Sollicitatievaardigheden: Leer effectieve strategieën en technieken om succesvol te solliciteren, van het opsporen van vacatures tot het afhandelen van sollicitatiegesprekken.
  • Coaching: Persoonlijke begeleiding om je zelfvertrouwen te vergroten, eventuele twijfels weg te nemen en je te ondersteunen bij elke stap in je sollicitatieproces.
  • Of je nu de voorkeur geeft aan individuele aandacht of de dynamiek van een groepstraining, de sollicitatietraining is ontworpen om jouw vaardigheden te versterken en je voor te bereiden op succes in de arbeidsmarkt.

Inspiratie, motivatie en tips?

SAMENVATTEND

Hoe kan Mind Agency jou ondersteunen en wat mag je verwachten? Samen richten we ons op jouw unieke kwaliteiten, kernvaardigheden, motivatie, ambitie, en doelen. Door deze aspecten te verkennen, ontstaan waardevolle inzichten die jouw innerlijke kracht versterken. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat je met zelfvertrouwen kunt solliciteren en volledig gebruik kunt maken van jouw kansen.

Ontvang handige tips voor het opstellen van een professioneel CV dat jouw krachtige en unieke uitstraling weerspiegelt. Samen zorgen we ervoor dat je met vertrouwen je eigen motivatiebrief kunt schrijven.

Bovendien ben ik op afstand beschikbaar om te assisteren en te motiveren.

Heb je interesse in samenwerken en het opbouwen van zelfvertrouwen in een groep met gelijkgestemde individuen? We gaan met een select groepje van maximaal 6 personen een dag aan de slag.

LIEVER 1:1 AAN DE SLAG MET MIJ?

Onzeker over je huidige CV? Laat het me bekijken en ik help je bij het (her)schrijven ervan.

Lukt het niet om een overtuigende motivatiebrief te schrijven? Ik kan je helpen je zelfvertrouwen (terug) te vinden, zodat jij met overtuiging een krachtige brief richting jouw nieuwe (droom)baan kunt opstellen.

Wil je de kans op een sollicitatiegesprek vergroten? Zet die eerste stap en neem contact met me op. Samen gaan we dieper in op jouw persoonlijke kwaliteiten, kernvaardigheden, motivatie, ambitie, en doelen. Hierdoor ontstaan waardevolle inzichten, en versterk je jezelf in je eigen kracht. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat je met vol vertrouwen kunt solliciteren en al jouw kansen volledig kunt benutten.

Mind Agency logo2
Mind Agency logo2
Miranda van Zanten


Telefoon: 06-42452221
E-mail: miranda@mindagency.nl
Kvk: 82987777
BTW: NL003760085B86

Let's Connect!