RECRUITMENT

Mind Agency voor uw bedrijf

Is er behoefte aan tijdelijke recruitment ondersteuning binnen uw organisatie of recruitment advies voor frisse en nieuwe ideeën? Ik ben een ervaren en een sterk gedreven Recruimentspecialist, ik ondersteun ondernemers, (HR) Managers, HR-adviseurs en collega Recruiters met het vinden van de juiste match(es).
Naast mijn enthousiasme, werk ik resultaatgericht, creatief, ondernemend en ben ik initiatiefrijk!

Mind Agency is dé verbindende factor tussen werkgever en kandidaat, het ultieme verlengstuk van HR. De perfecte match vinden tussen werkgever en kandidaat is het ultieme doel. Het is voor mij dé uitdaging om deze perfecte match(es) te vinden. Hoe ziet dit eruit? 1. Uiteraard wanneer u als werkgever in de kandidaat de ideale medewerker heeft gevonden en 2. ook wanneer ik zie dat de kandidaat een mooie toekomst binnen uw organisatie tegemoet gaat en helemaal tot zijn recht komt. Win win win situatie!

Als interim Recruitmentspecialist binnen uw organisatie mag u van mij een complete dienstverlening verlangen als verlengstuk van uw HR-afdeling. Ik neem zoveel mogelijk werk uit handen en in sommige gevallen zelfs alles met betrekking tot het gehele recruitmentproces. Daarnaast denk en werk ik mee aan een krachtige employer branding voor uw organisatie.

Uiteraard zijn er vele mogelijkheden denkbaar binnen onze samenwerking, geheel afhankelijk van de wensen en eisen. Ik kom graag met jou als manager op één lijn, als sparringpartner sta ik aan jouw zijde om juist dié match(es) te vinden waar jij naar op zoek bent.

Wat kan Mind Agency voor uw onderneming betekenen:

✓ Werving & Selectie

✓ Employer branding

✓ W&S procesoptimalisatie

✓ Recruitment marketing

Recruitment

WAT MAG U VERWACHTEN:

Recruitment
 • Schrijven van vacatureteksten volgens de laatste trends in recruitment, wat uiteraard volledig aansluit op de organisatie en zodoende de juiste doelgroep te benaderen;
 • Uitbreiding van een relevant kandidatennetwerk. Searchen en sourcen, het actief benaderen van interessante kandidaten die passen in het geschetste functieprofiel (via diverse kanalen);
 • Aanspreekpunt voor de organisatie als voor kandiaten wat betreft werving en selectie en sollicitatieprocedures;
 • Verzamelen, screenen en beoordelen van binnenkomende sollicitaties en het beantwoorden van ontvangen sollicitaties;
 • Zorgdragen voor een optimale candidate experience; de candidate experience is niet alleen cruciaal om toptalent aan te trekken, het draagt ook bij aan de reputatie van uw organisatie;
 • Administreren van alle contactmomenten, vacatures, cv's;
 • (voorselectie) Voeren van telefonische gesprekken (en/of conversaties online) met kandidaten;
 • Voeren van oriënterende gesprekken en/of sollicitatiegesprekken met kandidaten;
 • Coachen en begeleiding gedurende de sollicitatieprocedure;
 • Screenen van kandidaten (referentiecheck);
 • Onderhandelingen voeren over de primaire en secundair arbeidsvoorwaarden met kandidaten;
 • Onderhouden van contact met kandidaten.

Mijn werkwijze, de mogelijkheden en het daarbijbehorend uurtarief / projecttarief, bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek.

Miranda van Zanten


Telefoon: 06-42452221
E-mail: miranda@mindagency.nl
Kvk: 82987777
BTW: NL003760085B86

Let's Connect!